0182 – 748 739 info@vanrhijnmakelaars.nl

Taxaties

Een scherp all-in tarief

U heeft een taxatierapport nodig?

Bent u op zoek naar uw droomwoning en wenst u begeleiding bij de aankoop?

Van Rhijn Makelaars werkt nauw samen met Uw Aankoopmakelaars. Uw Aankoopmakelaars kan u uitstekend begeleiden bij de aankoop van uw woning en hanteert een eenmalig vast tarief van €1.999,- exclusief BTW.

Wilt u uw woning verkopen via Van Rhijn Makelaars en aankopen via Uw Aankoopmakelaars? Dan kunnen wij u een aantrekkelijk combipakket aanbieden met een aanzienlijke korting op onze diensten.

Woning verkopen borden

1

Zoekprofiel opstellen

De aankoop van een woning is een grote stap en iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. De makelaar stelt daarom samen met u een passend plan op, waarbij uw wensen en behoeften voorop staan en rekening wordt gehouden met de financiële mogelijkheden.

2

Bezichtiging woning

Uw makelaar gaat samen met u gericht op zoek naar woningen en bezichtigd deze samen met u. Uw makelaar voert op voorhand een omgevings- en woninganalyse uit en vergelijkt vergelijkbare woningen met elkaar op prijs en eigenschappen om een goede inschatting te maken of de woning goed geprijsd is. Tijdens de bezichtiging stelt uw makelaar gerichte vragen over de woning en verkopers. Ook beoordeelt uw makelaar tijdens de bezichtiging of de woning niks mankeert en ook bouwkundig een goede aankoop zou zijn en welke direct noodzakelijke kosten u mag verwachten na aankoop.

3

Onderhandeling

Indien u samen met uw makelaar besluit dat de woning een goede aankoop is en aansluit op uw wensen en behoeften, voert uw makelaar de onderhandelingen met de verkopende partij en bedingt de best mogelijke voorwaarden voor u.

4

Afwikkeling aankoop

Uw makelaar onderzoekt de juridische staat van de woning en schakelt voor u een taxateur en bouwkundig adviseur in. De taxateur voert een taxatie uit, omdat de bank een taxatierapport vereist voor de financiering van uw woning. De bouwkundig adviseur inspecteert de woning nogmaals uitvoerig om eventuele onvoorziene kosten voor u uit te sluiten. Als de woning deel uit maakt van een Vereniging van Eigenaren (VvE), dan zal uw makelaar ook de relevante documentatie zoals het MJOP, de splitsingsakte en jaarrekeningen voor u controleren om te kijken of de Vereniging van Eigenaren financieel gezond is en u niet voor onverwachte kosten en/of verhogingen van de VvE-bijdrage komt te staan.

5

Nazorg

De verkopend makelaar stelt de koopovereenkomst op, uw makelaar controleert over de koopovereenkomst correct is. Zodra de koopovereenkomst opgesteld is en het taxatierapport is opgesteld, kan uw hypotheekadviseur beginnen met de financieringsaanvraag. Tijdens dit proces zal uw makelaar contact houden met uw hypotheekadviseur om zo op tijd op de hoogte te zijn, mocht er verlening van uw aanvraag gedaan moeten worden.

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek met een hypotheekadviseur aan!

6

Overdracht

Als de financiering rond is, is de aankoop een feit. Uw makelaar zal voor de overdracht meegaan naar de eindinspectie, waarbij er een ronde door de woning wordt gelopen om te controleren of de woning netjes wordt opgeleverd.

Taxatie aanvragen

Wilt u een taxatie aanvragen of meer informatie ontvangen?

Open chat
Van Rhijn Makelaars
Hallo,

Kan ik u ergens mee helpen?

Met vriendelijke groet,

Justin | Van Rhijn Makelaars
Reviews Van Rhijn Makelaars