0182 – 748 739 [email protected]

Nieuwbouw

Nieuwbouw

De makelaars van Van Rhijn Makelaars hebben uiteenlopende ervaring op het gebied van projectontwikkeling, transformatieprojecten, bouwkavels en nieuwbouw.

Voor de verkoop van een project is een goede voorbereiding zeer belangrijk en dat weten wij binnen Van Rhijn Makelaars als geen ander. Van Rhijn Makelaars kan de ontwikkelaar adviseren over wat vanuit de markt gevraagd wordt en welke prijzen gevraagd moeten worden voor een succesvolle verkoop. Ook kan Van Rhijn Makelaars u als projectontwikkelaar adviseren het project het beste in de markt te zetten en de aandacht te vestigen door onze nauwe samenwerking met een aantal marketingspecialisten.

Ben je als koper op zoek naar een nieuwbouwwoning? Ook dan denkt Van Rhijn Makelaars graag met je mee. Bekijk hier hoe je samen met de aankoopmakelaar in zes stappen een woning aankoopt.

NHG grens

Marketing

Dit doen wij door het project via een aantal kanalen onder de aandacht te brengen. Funda is daar bij uitstek een goed platform voor, omdat het door woningzoekers nog steeds het meest bekende platform is. Uw project zal dan ook via Funda met een toppresentatie onder de aandacht gebracht worden.

Verder zal het project op onze eigen website geplaatst worden, maar zal er ook een unieke eigen website ontwikkeld worden waar alle relevantie informatie en bijbehorende documentatie te vinden is. De unieke website zal geheel in het teken staan van het project en zowel op desktop, tablet als telefoon goed gepresenteerd worden.

Ook zal het project middels de social media kanalen extra onder de aandacht gebracht worden en dit zal Van Rhijn Makelaars dit gedurende het project blijven doen.

Van Rhijn Makelaars begeleidt u als projectontwikkelaar voor zowel klein- als grootschalige projecten op professionele wijze. Het proces voor het project ziet er als volgt uit:

1

Advies

In de adviesfase wordt er een plan bedacht voor een succesvolle verkoop van het project. Hierbij wordt nagedacht over de doelgroep, wat hun wensen zijn en wat de bijzonderheden van de locatie van het project zijn.

2

Voorlopige ontwerpfase

Door te denken van uit onze ervaring en te kijken naar vergelijkbare projecten en objecten kan Van Rhijn Makelaars de marktpotentie inschatten en u adviseren welke prijzen gehanteerd moeten worden uitstekend voor een succesvol project.

3

Inschrijffase

Voordat het project aanvangt, laten wij een unieke website ontwerpen om de aandacht te trekken voor het project en om de inschrijvingen eenvoudig en overzichtelijk te kunnen verzamelen. Via de website kunnen potentiële kopers ook vragen stellen die Van Rhijn Makelaars voor u zal beantwoorden.

4

Verkoopfase

In de verkoopfase van het project worden potentiële kopers bij Van Rhijn Makelaars op kantoor uitgenodigd en zorgt Van Rhijn Makelaars er voor dat de potentiële kopers een duidelijk beeld van het project krijgen en over gaan tot aankoop.

5

Contractuele fase

Nadat de potentiële kopers een duidelijk beeld van het project krijgen en over gaan tot aankoop zullen de kopers bij Van Rhijn Makelaars op kantoor de overeenkomsten tekenen. Omdat dit een belangrijke fase in het project is, maar ook voor de kopers zelf zal hier extra aandacht aan besteedt worden om het zowel voor het project als de koper zo soepel mogelijk te laten verlopen.

6

Nazorgfase

In deze fase van het project is alles afgerond en zal Van Rhijn Makelaars in beeld blijven voor een stukje begeleiding naar de koper toe en voor het contact tussen u en de koper. Ook zorgt Van Rhijn Makelaars er voor dat kopers herinnert worden aan de afspraken met u en uiteindelijk de notaris.

Gratis adviesgesprek

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek

Open chat
Van Rhijn Makelaars
Hallo,

Kan ik u ergens mee helpen?

Met vriendelijke groet,

Justin | Van Rhijn Makelaars
Reviews Van Rhijn Makelaars