0182 – 748 739 [email protected]

Ons kantoor

Wie zijn wij?

Onze huiskamer

Van Rhijn Makelaars is opgericht door Stephen en Justin van Rhijn en is gevestigd in Reeuwijk. Centraal gelegen in het Groene Hart kan Van Rhijn Makelaars jouw uitstekend begeleiden bij de aankoop en verkoop van je woning in Reeuwijk, Gouda, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen, Moordrecht, Haastrecht en Woerden.

Om je direct thuis laten te voelen op ons kantoor hebben wij de gehele 1e verdieping van ons kantoor ingericht als huiskamer. In deze ruimte kunnen wij in een gemoedelijke sfeer uitstekend met je van gedachte wisselen over de aankoop of verkoop van je woning.
Uiteraard komen wij ook graag bij je op locatie de verkoop van je woning bespreken.

Het team van Van Rhijn Makelaars beschikt over meer dan 10 jaar ervaring op de woningmarkt en staat bekend om een persoonlijke-, transparante- en vernieuwende werkwijze tegen een vooraf afgesproken vast tarief.

Kantoor Van Rhijn Makelaars
Makelaar Stephan

Stephen van Rhijn

“IEDERE KLANT EN ELKE WONING IS VERSCHILLEND EN DAT FASCINEERT MIJ STEEDS WEER”

Elke dag weer ga ik fluitend naar kantoor en verricht ik met groot plezier mijn werkzaamheden. De afwisseling van werken op- en buiten kantoor is op mijn lijf geschreven. We leren veel nieuwe mensen kennen en komen steeds weer op nieuwe plekken. Elke koper, verkoper en woning heeft zijn eigen verhaal en dat fascineert mij enorm. Voor elk dossier, een goed passend plan bedenken en uitvoeren vind ik een geweldige uitdaging.

Van tevreden kopers en verkopers en soepel verlopen transacties krijg ik een hoop positieve energie. Ik vind het ontzettend gaaf om elke dag mijn passie te kunnen uitvoeren.

Justin van Rhijn

‘’WERKEN BIJ VAN RHIJN MAKELAARS ZIE IK NIET ALS WERK MAAR ALS MIJN PASSIE’’

Werken als makelaar vind ik geweldig. Het intrigeert mij steeds weer enorm om als spil in een transactie koper en verkoper tot elkaar te brengen. Waar een koper of verkoper zich soms door emoties kan laten leiden, blijf ik altijd rationeel denken wat is erg belangrijk is. Met veel plezier bedien ik dagelijks onze kopers en verkopers, optimaal resultaat staat bij mij op nummer één. Ik krijg enorm veel energie van een soepel verlopen aankoop- of verkooptraject, waarbij de koper of verkoper tevreden afscheid neemt in bij een nieuwe aankoop of verkoop weer belt om hem of haar te begeleiden bij misschen wel de grootste aankoop of verkoop in hun leven.

Makelaar Justin
Open chat
Van Rhijn Makelaars
Hallo,

Kan ik u ergens mee helpen?

Met vriendelijke groet,

Justin | Van Rhijn Makelaars
Reviews Van Rhijn Makelaars