0182 – 748 739 [email protected]

Verkoop je woning al vanaf €2.750,– inclusief BTW én opstartkosten!

Van A tot Z geregeld

Woning verkopen borden

Je woning verkopen voor een vaste prijs.

Ben je toe aan een volgende stap en denk je eraan om je huis te verkopen in Reeuwijk, Gouda, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen of verderop in de regio? Wil je niet te veel betalen voor een makelaar? Van Rhijn Makelaars verkoopt je huis voor één vast tarief met alle diensten die je van een makelaar bent gewend! Ons kantoren zijn gevestigd in Reeuwijk en Boskoop en ons werkgebied ligt ca. 20km rondom onze thuisbasis. Onze makelaars zijn ervaren, vastgoed gecertificeerd en uiteraard enorm gedreven!

Wat kun je van ons verwachten? Alle diensten die je van een makelaar verwacht plus een beetje meer:

  • Een complete service met uitgebreide en een professionele van jouw woning (woningwebsite, visitekaartjes, online marketing);
  • De beste prijs-/kwaliteitverhouding;
  • Het optimale verkoopresultaat;
  • Je betaalt ons vaste tarief nadat je woning succesvol is verkocht;
  • Ons tarief is een all-in prijs, dus je betaalt geen opstartkosten;
  • Verkoop in regio Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop, Gouda en de omliggende gemeenten;
  • Verkopers die u voor gingen, beoordelen ons gemiddeld met een 9.7!

Je woning in zeven stappen verkopen vanaf €2.750,– inclusief BTW én opstartkosten.

Bereken hieronder direct wat u bij ons bespaart!

Verkoopprijs: 350000

Kosten bij Van Rhijn Makelaars: 2750 (all-in tarief)

Kosten bij traditionele makelaar: 3100 (1.3% courtage en €500 opstartkosten)

U bespaart bij Van Rhijn Makelaars: 350 inclusief BTW

1

Eerst maken we kennis en bepalen we samen de vraagprijs

Voor het bepalen van de vraagprijs komen wij langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Eerst maken we kennis met elkaar bij jou thuis en lopen daarna een rode door en rondom je woning. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw verkoopwensen en de actuele marktontwikkelingen om samen tot de beste verkoopstrategie te komen, zodat we een optimale opbrengst realiseren.

We hebben samen aan de hand van jouw verkoopwensen en de actuele marktontwikkelingen de verkoopstrategie en vraagprijs bepaald en zorgen ervoor dat al onze onderlinge afspraken en de verkoopstrategie op papier komen te staan. Deze informatie met daarin ook duidelijke afspraken bundelen wij voor jou samen tot één overzichtelijk document. Wel zo duidelijk!

2

De woning voorbereiden voor de verkoop

Jij hoeft niks meer te doen, wij bereiden je woning voor om te verkopen. Wij controleren de informatie over jouw woning bij je gemeente en het Kadaster en kijken naar zichtbare gebreken en bijzonderheden aan jouw woning. Verder zorgen wij ervoor dat het dossier voor de start van de verkoop op orde is. Zo zorgen wij ervoor dat u de vragenlijst en lijst van zaken op tijd heeft ingevuld en dat wij alle relevante documentatie zoals het bewijs van eigendom, energielabel, de kadastrale kaart en overige documentatie compleet hebben. Verder zorgen wij ervoor dat er een professional van dehuisfotograaf.com langs komt voor het maken van de foto’s, plattegronden en video’s voor een optimale presentatie van de woning.

3

Je woning wordt uitstekend gepresenteerd en gepromoot

Om jouw woning goed onder de aandacht te brengen, zorgen ervoor dat jouw woning op Funda, social media en andere relevante huizensites komt te staan. Daarnaast creëren wij ook een eigen unieke woningwebsite en visitekaartjes voor jouw woning. Uiteraard komt ook ons mooie te koop-bord in de tuin te staan of hangen wij een mooi V-bord aan het raam op! De verkoopdocumentatie bestaat uit professionele foto’s, een uitnodigende tekst, plattegronden, video en 360-gradenfotografie. Voorafgaand aan de verkoop verspreiden wij via social media ook een sneakpreview van uw woning om de aandacht alvast te trekken.

4

De bezichtigingen worden gepland!

Dan is het moment daar. De woning staat online en trekt veel aandacht. De eerste bezichtigingen worden gepland. Jij hoeft niet bij de bezichtigingen aanwezig te zijn en deze worden gepland op de afgesproken momenten dat het jou het beste uitkomt. Tijdens de bezichtigingen leiden wij de kijkers rond en geven hen een goed beeld van de mogelijkheden en pluspunten van de woning. Wij geven iedere kijker ruim de tijd om jouw woning te bekijken en bespreken met de kijkers de huidige woonsituatie en financiële mogelijkheden om zo alvast waardevolle informatie te winnen voor de onderhandelingen.

5

De onderhandelingen starten, spannend!

De bezichtigingen zijn voorbij en de eerste voorstellen stromen binnen. Wij voeren de onderhandelingen voor jou en houden jou continue op de hoogte van eventuele updates. Omdat wij als verkoopmakelaar niet emotioneel betrokken zijn, maar zakelijk en kalm blijven, handelen we niet uit emotie en kiezen wij samen met u de beste koper voor een optimaal resultaat!

6

Je woning is verkocht voor het beste bod, yes!

Yes, de woning is verkocht! We bespreken samen de voorstellen, kiezen voor de beste koper en stellen de koopovereenkomst op. In de koopovereenkomst leggen we alle afspraken over de koopsom, overdracht, ontbindende voorwaarden en roerende zaken vast en bespreken deze voor het tekenen uitvoerig met je. Vervolgens bespreken en tekenen wij de koopovereenkomst met de kopers. Nadat de bedenktijd is verlopen en de kopers samen met de hypotheekadviseur de financiering rond hebben gemaakt, is de woning definitief verkocht en kan er geproost kan worden!

7

De sleutels overhandigen

De dag van de overdracht is in zicht. We controleren samen of de leveringsakte en nota van afrekening correct zijn opgesteld en plannen de eindinspectie in. Tijdens de eindinspectie kijken we samen met de koper of de woning volgens de gemaakte afspraken wordt opgeleverd. Daarna gaan we gezamenlijk naar de notaris, tekenen de akte van levering en u draagt de sleutels over aan de kopers.  Gefeliciteerd met de succesvolle verkoop van jouw woning!

Ik wil mijn woning verkopen via Van Rhijn Makelaars

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend verkoopgesprek.

Open chat
Van Rhijn Makelaars
Hallo,

Kan ik u ergens mee helpen?

Met vriendelijke groet,

Justin | Van Rhijn Makelaars
Reviews Van Rhijn Makelaars